Hoppa till innehåll

Hur roligt är det att ha barn?

  • av

Personligen har jag inte barn, så jag vet inte riktigt precis vad det är som föräldrar måste stå ut med (och vad de klagar på..). Men jag får höra en och annan historia från mina nära och kära hur det är att ha en liten krabat att ta hand om och vad man som förälder får stå ut med. På senare tiden har jag trillat över en hel del tweets och videos som får mig att vika mig av skatt och jag tycker det är väl dags att dela med mig av dessa.

Bästa tweets från föräldrar

Här kommer jag visa er mina personliga favoriter från Twitter. Dessa förklarar väl kort och gott att vi verkligen inte förstår hur barn egentligen tänker, men det är väldigt roligt!

Nummer 1

Den första tweeten kommer från DaddyJew och kommer garanterat att få ett leende på dina läppar!

 

funny tweet

Nummer 2

När man vet att ett barn verkligen är ens eget…

funny tweet

Nummer 3

Lite konstigt, men väldigt gulligt samtidigt!

funny tweet

Nummer 4

En som verkligen visar att barn är galna, men otroligt roliga!

funny tweet

Nummer 5

Vi vet att vissa barn verkligen blir mammiga, men denna kanske tar priset? Jag vet själv att jag storgrät så fort mamma gick utanför huset, hon kunde inte ens gå ut med soporna…

funny tweet

Nummer 6

Ja, ännu en man inte riktigt förstår vad det är barnen tänker.

funny tweet

Nummer 7

Skulle man bli glad om man fick denna teckningen från sitt barn? Nja, jag vet inte riktigt!

funny tweet

Försökt inte skratta åt dessa barnen!


I denna videon finns många av mina favoriter samlade på en och samma plats. Jag fastar väldigt ofta på YouTube där jag i timmar kan kolla på roligt videos som denna! Från att de är busiga och försöker dölja vad de gör, till roliga “Punsh-lines” och fantastiska fails!

Jag hoppas att jag kunde få dig på lite bättre humör en måndag som idag. Har du fler roliga bilder, videos eller tweets som du tycker att jag bör se eller dela med mig av, så kommentera nedan! Som du förstår älskar jag något som får mig att skratta, fast vem gör inte det? Hur som helst är det dags för mig att dra igång denna nya, härliga veckan på riktigt.

Ha det gott så länge!