Hoppa till innehåll

Om oss

Avlyssning.nu  startades våren 2016 efter en riktigt rolig fest. Vi är tre komiker som alla hade uppträtt på en show under samma kväll. Vi träffades sedan på efterfesten efter showen och kände att vi verkligen hade samma tankar kring humor. Vi älskar just den komedin som kommer fram på nätet. Så efter några drinkar så bestämde vi oss för att skapa en egen sida. Sidan vi gjorde den kvällen blev starten för Avlyssning. Efter många om och men (och svordomar) så skapade vi tillslut Avlyssning. Denna sida är en sida där humor är i fokus. Alla vi tre älskar att få folk att skratta och därför försöker vi samla ihop det vi tycker är absolut roligast. Vi försöker att ha en stor variant på vårt utbud och vi publicerar bara det vi tycker är roligast. Det kan vara allting från bilder, historier och roliga videos.

Det finns såklart väldigt många likadana sidor som våran men skillnaden är att vi tre samlar ihop en stor variation av roligt material från många olika sidor, sedan så jämför vi allt vi hittat. Efter vi tillsammans kollat igenom allt vi hittat så kommer vi överens om vad som är roligast och publicerar det. Detta gör så att allting vi publicerar är riktigt roligt enligt oss. Vi har märkt att många andra humorsidor har väldigt mycket roligt material men allt som de lägger upp är inte jätteroligt. Istället lägger de upp mycket som är ganska roligt och sedan ibland kommer det något guldkorn som du kan skratta åt i dagar. Det är dessa guldkorn vi är ute efter.

Vi letar egentligen efter de absolut roligaste vi kan hitta, därför kommer vi inte att publicera inlägg varje dag. Vi vill istället få dig att bli upprymd när du ser att vi publicerat något, eftersom att du vet att du då kan vänta dig någonting riktigt roligt!