Hoppa till innehåll

Roliga nyheter

  • av

Världen är väl bra fylld med tråkiga nyheter och ibland kan det kännas som att vi fylls av negativa budskap och hemskheter dagligen. Därför tänkte vi att det kan vara kul att läsa nyheter som får dig att le istället för att få magknip! Vi har hittat några av de roligaste nyheterna som finns på interwebben och samlat allt i detta inlägg!

En försvunnen fru

Det ringde en måttligt orolig man till polisen under natten och rapporterade att hans fru var borta! Det gifta paret hade kommit hem efter att ha varit på krogen och frun hade sedan försvunnit ifrån lägenheten. Efter att polisen sedan kom till platsen och sökt igenom lägenheten återfanns hon välbehållen, sovandes under ett täcke på balkongen.

Anticimex jobbar även med skadedjur som inte syns

Anticimex som är ett besiktningsföretag har för allra första gången hittat ett skadedjur i ett hus som inte går att se. Detta djur är något som många av oss fruktar eller har fruktat som barn. Hemma hos mig var det gubben på vinden och hos någon annan är det gamla sekelskifts Agda som lever rövare i köket. Anticimex har alltså fastslagit att spöken kan ses som ett dolt fel när de gör besiktningar av hus. Paret som ägde huset i fråga blev störda av märkliga ljud på nätterna och föremål som flyttades av sig själva. Detta var inget de önskade när det köpte sitt drömhus och Anticimex, som vanligtvis bekämpar ohyra, har nu kommit fram till att spökandet är ett dolt fel i huset som skulle ha angivits när huset såldes.

Andra skojiga nyheter

I september förra året blev en kvinna gripen eftersom hon stulit pommes frites från en polis. Stölden rapporterades som stöld:

“Friterad potatis, antal: 3”. En annan som fått problem var Vide Hallgren som gjorde ett katthus av sin gamla tv. Katterna som älskade sitt nya hem blev tvingade att betala TV-licensen. Snacka om otippat!